Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Συνάντηση φίλων, μελών, εκλεγμένων συμβούλων και υποψηφίων του συνδυασμού Α. Κοσματόπουλου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, συνάντηση φίλων, μελών, εκλεγμένων συμβούλων και υποψηφίων του συνδυασμού Α. Κοσματόπουλου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 22/8, σε καφετέρια στην Τ.Κ. Βαθυλάκκου.
Οι περίπου 60 παρευρισκόμενοι, ανάμεσά τους και δύο από τους ανεξάρτητους (Νίκος Τέτος και Χαραλαμπίδης Ευάγγελος), συναντήθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση περίπου δύο ετών από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού και έκαναν ένα μικρό απολογισμό του μέχρι τώρα έργου.

Τα γνωστά προβλήματα τής μέχρι πρότινος πλειοψηφήσας παράταξης του δημοτικού συμβουλίου, που μετρά – πλέον – οχτώ (8) ανεξαρτητοποιήσεις, μονοπώλησε το περιεχόμενο των τοποθετήσεων, όλων όσων έλαβαν το λόγο. Αν και σε κάποιες στιγμές υπήρξε ένταση, το γενικό πνεύμα των τοποθετήσεων είχε ως προτροπή – προς κάθε κατεύθυνση – τον παραμερισμό των προσωπικών αντιπαραθέσεων και την κοινή συστράτευση για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου, που είναι άλλωστε και το μοναδικό – κυρίαρχο – ζητούμενο. 

Στη συνάντηση, που διήρκησε περίπου τρεις ώρες (21:00 -00:00), καλέστηκαν όλοι οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, όμως, όπως προαναφέραμε, ανταποκρίθηκαν μόνο δύο. 

kozan.gr

2 σχόλια:

  1. κουραστηκαμε να ασχολουμαστε με τα του συνδυασμού! Ας δουλεψουν επιτελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala einai dynaton na min ginete dhmotiko symboylio logo apartias? Poy zoyme reeee. ti nomizoyn oti toys psifisame na pinoyn kafedes kai na apiloyn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή