Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Θέματα ασφαλείας έθεσε ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού για υγεία και προσφυγικό

Για πλήρη διάλυση των νοσοκομείων έκανε λόγο ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος, παρά τις πολιτικές δεσμεύσεις  για την πλήρη  στελέχωση τους, επιρρίπτοντας ευθύνες στους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Κοζάνης, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κοζάνης που πρόσκεινται στην κυβέρνηση όπως τόνισε.«Ορεινό στρατιωτικό χειρουργείο σε περίοδο πολέμου» χαρακτήρισε την κατάσταση των νοσοκομείων στην Π.Ε Κοζάνης ο κ. Κοσματόπουλος, δηλώνοντας ότι αυτή θα είναι η θέση του και στην σημερινή επανασυνεδρίαση της ΠΕΔ, σημειώνοντας ότι κανένα από τα δυο Νοσοκομεία τόσο το Μαμάτσειο όσο και το Μποδοσάκειο  δεν πληροί τις προδιαγραφές για τριτοβάθμια δομή υγείας.


Όσον αφορά στις δομές που προτείνονται στο Δήμο Σερβίων Βελβεντού στο ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων επεσήμανε ότι το μόνο κτήριο που μπορεί να παραχωρηθεί είναι το πρώην Γυμνάσιο Σερβίων στο οποίο θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις της τάξης των 500.000 ευρώ για να μπορέσει να λειτουργήσει ως αξιοπρεπής χώρος φιλοξενίας. Σημείωσε ότι ο Δήμος βρίσκεται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και μπορεί να σηκώσει επιπρόσθετο βάρος, εξαιτίας όπως τόνισε των χρεών από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που φτάνουν τα 12 εκατ. Ευρώ, ενώ έχουν δεσμευτεί παράλληλα 1 εκατ. ευρώ του Δήμου.

Ο κ. Κοσματόπουλος  έκανε λόγο  για ποιότητα των εισερχόμενων μεταναστών και προσφύγων στην χώρα, θέτοντας θέματα ασφαλείας για τους κατοίκους της περιοχής καθώς και για κινδύνους που εγκυμονούν για το έθνος από τον εγκλωβισμό εκατομμυρίων ανθρώπων , όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.


ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ:Σύνταξη Δέσποινα Αμαραντίδου

3 σχόλια:

  1. ta leei o an8rwpos alla poios ton akoyei re paidia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ. ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει τον χώρο της υγείας πραγματικά!! Όλες οι κατηγορίες που λέγονται απλά φθηνή αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή